Tips!! Aangenaam relaxen begint hier bij de dinner show

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees restaurant aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante etablissement staat vertrouwd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende inrichting, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en uiteraard specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen fan bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een bistro dat het grotendeels moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een bijzonder stoere plek en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische sfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een geweldige plek voor een knallende instuif. De MS Stubnitz is een plaats waar meer dan 100 concerten en wekelijks geliefde techno, house en minimal avonden plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge societiet middenin in het centrum van Amsterdam. NL is erg populair en dat is niet louter vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met leuke, gezellige mensen. Bij binnenkomst valt direct de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een smakelijk drankje nuttigen of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de bekendste poppodia in Mokum. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale muzikanten. Met name de robuuste aankleding, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg bijzonder.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier beslist een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club (website) heerst een werkelijke intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Liggend aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Amsterdam. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De perfecte setting dus voor het trendy publiek dat zich er grotendeels ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg ervaar je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een complete droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een geboortedag of eeuwfeest wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een sfeervol avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *